Under ett författarbesök berättar jag om mina böcker och inspirerar eleverna genom korta skriv- och diskussionsövningar. Den som har tillgång till skrivande och läsande har ett fantastiskt redskap för att hantera sitt liv. Att visa en väg till det är min främsta drivkraft under mina skol- och biblioteksbesök. Jag är utbildad lärare och arbetar pedagogiskt medvetet med eleverna.


Några omdömen:


"Malin Eriksson är inspirerande för eleverna och får dem att skriva med glädje. Med små medel får hon eleverna att ta stora steg i sin kreativitet. Hon är tillgänglig för eleverna, de litar på hennes kompetens och känner trygghet i rummet de skapar tillsammans - och resultatet är att eleverna skriver mer än vanligt." Carin Nordberg, Kultursamordnare  - KULF, KULIS, Skapande skola.


"Jag gillade seriositeten i uppdraget. Det förmedlades en känsla av att berättelsen var viktig och att elevens koncentration i skapandeprocessen bestämde över tillblivelsen av en god berättelse." 

Anna Ylander Kärralundskolan, Göteborg (Om skrivarverkstadserien Berättarteknik i fokus/Författarens hemligheter)


"Du berättar bra! Det var fint!" Elev på Vallhamraskolan


"Fantastisk skicklig föreläsare som engagerar eleverna med sin passion för hästar och skönlitterärt skrivande." Annelie Adamsdotter, Varbergs ridgymnasium


Här kan du läsa om några författarbesök och workshop jag haft.


Jag erbjuder också skrivervarkstäder, se länk nedan.


För vuxna.

Det går att anlita mig för fortbildning för lärare, där jag pratar om hur man kan undervisa om skrivande och deltagarna får pröva skrivövningar som de sedan kan ta med sig till sina elever.


Jag tar också gärna moderatorsuppdrag.


Både författarbesök och verkstäder går att söka arrangörsstöd för eller boka inom ramen för skapande skola.

Mejla om ni vill veta mer: malinsbocker[@]outlook.com

Bokningen gör ni sedan via Författarförmedlingen.


Läs mer om mina verkstäder:


Berättarteknik i fokus


Ord i stallet


Våga vara du